Bestuurlijke gegevens

Bestuur:

Drs. J.A.A.M. van den Hout, voorzitter
Orthopedisch chirurg en voorzitter van de vakgroep Orthopedie in het Amphia Breda

Drs. Roos Leber, secretaris
Lid Raad van bestuur in het Amphia Breda

Dr. S.B.T. Bolder, penningmeester
Orthopedisch chirurg in het Amphia Breda

Coördinator Stichting FORCE:

Dr. K.(Koen) L.M. Koenraadt, Bewegingswetenschapper

ANBI gegevens:

De naam van de instelling (evt met vermelding van de publieksnaam)
Stichting FORCE (Foundation for Orthopedic Research, Care and Education)
Kenniscentrum Orthopedie

Het RSIN nummer dat door de KvK aan de instelling is toegekend
RSIN:850011206

Post- en bezoekadres
Bezoekadres: Molengracht 21, 4818 CK Breda
Postadres: Postbus 90158, 4800 RK Breda

Emailadres van de instelling

De doelstelling van de instelling
Zie onder het kopje “Doelstellingen FORCE”

De hoofdlijnen van het actuele beleidsplan
Zie “Doelstellingen FORCE”

Actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten
De uitgeoefende activiteiten van de stichting zijn te vinden onder het kopje  “Wetenschappelijke projecten” en “Publicaties”

De balans en staat van baten en lasten, met toelichting
Stichting FORCE was in 2018 voor het vijfde jaar operationeel. Het vermogen bedroeg op 31 december 2018 179.911,72 euro. Daarin zijn inkomsten gegenereerd via contractonderzoek, subsidies en donaties welke besteed zijn aan de doelstellingen waar de stichting voor staat (Orthopedische Research, Care, en Education in de ruimste zin des woords) onder leiding van een betaalde coördinator. Halverwege 2018 is daar in de vorm van een junior onderzoeker een betaalde kracht aan toegevoegd. De inkomsten zijn nagenoeg gelijk gebleven. De uitgaven zijn gestegen, mede dankzij de aanstelling van de extra onderzoeker, maar ook vanwege facturatie van kosten gemaakt in zowel 2017 als 2018 door de vakgroepleden betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek.