Bestuurlijke gegevens

Bestuur:

Drs. L.H.G.J. Elmans, voorzitter
Orthopedisch chirurg en voorzitter van de vakgroep Orthopedie in het Amphia Breda

Secretaris, vacante positie
Lid Raad van bestuur in het Amphia Breda

Dr. S.B.T. Bolder, penningmeester
Orthopedisch chirurg in het Amphia Breda

Coördinator Stichting FORCE:

Dr. K.(Koen) L.M. Koenraadt, Bewegingswetenschapper

ANBI gegevens:

De naam van de instelling (evt met vermelding van de publieksnaam)
Stichting FORCE (Foundation for Orthopedic Research, Care and Education)
Kenniscentrum Orthopedie

Het RSIN nummer dat door de KvK aan de instelling is toegekend
RSIN:850011206

Post- en bezoekadres
Bezoekadres: Molengracht 21, 4818 CK Breda
Postadres: Postbus 90158, 4800 RK Breda

Emailadres van de instelling

De doelstelling van de instelling
Zie onder het kopje “Doelstellingen FORCE”

De hoofdlijnen van het actuele beleidsplan
Zie “Doelstellingen FORCE”

Actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten
De uitgeoefende activiteiten van de stichting zijn te vinden onder het kopje  “Wetenschappelijke projecten” en “Publicaties”

De balans en staat van baten en lasten, met toelichting
Stichting FORCE was in 2017 voor het vierde jaar operationeel. Het vermogen bedroeg op 1 januari 2017 120.737,24 euro. In 2017 zijn inkomsten gegenereerd welke besteed zijn aan de doelstellingen waar de stichting voor staat (Orthopedische Research, Care, en Education in de ruimste zin des woords) onder leiding van een betaalde coördinator. De inkomsten zijn met name weer gestegen ten opzichte van vorig jaar. Dit komt met name door betaling van een deel van een subsidie en het aanhaken van een nieuwe geldschieter. Het saldo op 1 januari 2018 was dan ook gestegen naar 230.325,21 euro. Het streven is om deze groei voort te blijven zetten, met name door extra subsidies binnen te halen, en zo met een positief eigen vermogen initiatieven te blijven ontplooien en extra mensen onderzoek te laten doen op het gebied van Research, Care, en Education. Zo zal er in ieder geval in 2018 een fulltime junior onderzoeker aangesteld gaan worden.